Link gekopieerd

B-sure

to read this

Maak een afspraak

B-sure het laatste nieuws

Webinar – Beleggen in kunst: tussen Passie en Winst

Stijn Van de Velde

Partner

B-sure


#B-broker

Kunst is niet alleen een passie, maar ook een aantrekkelijk alternatief om in te investeren.

Het is ons genoegen u uit te nodigen voor het exclusieve webinar ‘De financiële kunst van Beleggen: tussen Passie en Winst’, dat plaatsvindt op woensdag 24 april 2024.

Geleid door de gerenommeerde kunstadviseur en consultant Mieke Janssens, biedt dit webinar een diepgaande kijk op de kunstmarkt. Met haar uitgebreide ervaring levert Mieke Janssens belangrijke inzichten in de complexiteiten en de charme van het investeren in kunst. Zij zal fundamentele vragen adresseren, zoals welke kunstvormen winstgevend zijn en waar u de meest rendabele kunstwerken kunt vinden en aanschaffen.

Dit webinar is onmisbaar voor iedereen die zijn beleggingsportfolio wil diversifiëren of die de eerste stappen zet op het pad van kunstinvesteringen. U krijgt waardevolle kennis om met vertrouwen te investeren in kunst die zowel uw ziel verrijkt als uw financiële toekomst.

Datum & Tijd van het Webinar:

Woensdag 24/04/2024

Van 19u tot 20u

Wie is Mieke Janssens?

Met een achtergrond in kunstgeschiedenis aan de Universiteit Gent en een graduaat van het Sotheby’s Institute of Art in Londen, heeft Mieke Janssens zich gevestigd als een vooraanstaande autoriteit in de kunstwereld. Haar indrukwekkende loopbaan omvat samenwerkingen met particuliere dealers, galerijen en Christie’s.

Als oprichtster van MJ Fine Arts, staat Mieke bekend om haar onafhankelijke en doordachte adviezen aan verzamelaars, familie-erfenissen en bedrijven wereldwijd. Haar advies is altijd op maat gemaakt, met een unieke aanpak die past bij elk architecturaal project of verzamelaarswens.

Sluit u aan bij ons voor een verlichtende sessie die uw perceptie van kunst als investering zal transformeren.

Deze webinar wordt georganiseerd in samenwerking met Your Family Office

Schrijf u hier in

Disclaimer B-sure
Dit artikel en/of beeldmateriaal verstrekt commerciële informatie en mag in geen geval gelijkgesteld worden met beleggingsadvies. De verstrekte informatie vormt geen aanbod betreffende financiële, bank-, verzekerings- of andere producten of diensten. De informatie in dit document is afkomstig van zorgvuldig gekozen bronnen. B-sure geeft echter geen enkele garantie over de actualiteit, de nauwkeurigheid, de juistheid, de volledigheid of de opportuniteit van de informatie, gegevens of publicaties. De redactie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet-verwezenlijken van de verwachtingen.