Link gekopieerd

“Rijkdom heeft slechts deels met geld te maken. Voor het merendeel van je dromen zijn er geen grote kapitalen nodig”

– Timothy Ferriss

Maak nu een afspraak

Onze visie

"Rijkdom heeft slechts deels met geld te maken. Voor het merendeel van je dromen zijn er geen grote kapitalen nodig"

- Timothy Ferriss

Maak nu een afspraak

  B-sure onze visie

Wij streven naar jouw financieel geluk.

Wij geloven dat we jouw leven kunnen veranderen. Door jou financieel geluk en gemoedsrust te schenken op lange termijn. Financiële producten zijn hierbij een middel om jouw dromen te realiseren, geen doel op zich.

Ontdek ons B-sure team
behaviorGap.com

1. Financieel geluk

Financieel geluk betekent dat je voldoende geld hebt om die dingen te doen die écht belangrijk zijn voor jou. Dat verschilt voor iedereen. Net daarom kiezen wij voor een persoonlijke aanpak. Gaan we verder dan een standaard financiële vragenlijst. Je financieel geluk reikt veel verder dan cijfers op papier. We peilen daarom naar je belangrijkste behoeften, wensen en waarden. Zo krijgen wij én jij inzicht in jouw financieel DNA.

Maak een afspraak

2. Financieel DNA

Een financieel DNA is redelijk stabiel. Het verandert niet sterk in de loop der jaren. Hierdoor is het een goede toetssteen voor financiële beslissingen. Aan de hand van jouw financieel DNA stellen we SMART-doelstellingen op. Gebaseerd op jouw positie in de behoeftepiramide van Maslow. Deze vorm van ‘reversed engineering’ leidt tot een financiële planning die naadloos aansluit bij je waarden en doelstellingen. En dus tot een klare kijk op investeringen. Zo verlies je nooit het grote plaatje uit het oog: financieel geluk voor jezelf én je familie. Nu en later.

Maak een afspraak

3. Financieel butler

Wij staan je bij in dit traject. In een onafhankelijke rol. Ongebonden aan verzekeringsmaatschappijen en als je ‘most trusted advisor’ bij private banken. We adviseren, bemiddelen en waken over jouw vermogen. Wij sturen bij wanneer jouw behoeften veranderen of doelstellingen zich verleggen. Altijd in lijn met jouw financieel DNA. Als een trouwe butler die jouw financiële huishouding met zorg bestiert.
Onze diensten kosten jou niets. Hoe kan dat?

Maak een afspraak

  B-sure we meet?

B-sure to contact us

Financieel geluk en gemoedsrust op lange termijn? Een financiële butlerservice in de opbouw, het beheer en de overdracht van je vermogen? Be sure to contact us. Koudwatervrees? Dat is niet nodig. We beantwoorden al je vragen. En neen … Je moet écht geen miljonair zijn om onze expertise in huis te halen!

Maak nu een afspraak