Link gekopieerd

B-sure:

“It’s not about having lots of money, it’s about how to manage it.”

Maak een afspraak

Diensten

B-sure: "It's not about having lots of money, it's about how to manage it."

Maak een afspraak

  Ontdek onze diensten

Van opbouw tot overdracht

Onze aanpak richt zich niet alleen op wat er vandaag is, maar ook op wat er overmorgen moet zijn. Je huidige levensstandaard behouden bij ziekte, invaliditeit en na je pensioen? Je zakelijk en privévermogen beschermen tegen familiale, professionele en fiscale risico's of gecontroleerd overdragen naar de volgende generatie? Jouw financiële butler zorgt ervoor. Dankzij een doordachte financiële planning.

behaviorGap.com

  B-sure diensten

Onze key facts

Vermogen opbouwen


Risico's minimaliseren


Vermogen beheren op maat*


Vermogen overdragen


Ontdek onze middelen

Vermogen opbouwen

Wat als…? Onzekerheid staat financieel geluk in de weg. Na een persoonlijke analyse maken we een planning op. Die loodst jou gericht naar financiële onafhankelijkheid. Daarbij minimaliseren we de risico’s onderweg. Ook in geval van faillissement, ziekte, invaliditeit, echtscheiding en overlijden.

 • We inventariseren en objectiveren je financiële behoeftes en verlangens.
 • We stellen een vermogensbalans op.
 • We helpen je om zo efficiënt mogelijk geld uit je vennootschap te halen.
 • We stippelen een plan uit voor jouw vermogensopbouw. Zodat je later zonder zorgen geniet van je oude dag.
 • We creëren een realistisch financieel én beleggingsplan om je doelstellingen te behalen.
 • We minimaliseren de risico’s onderweg.
 • We sturen bij waar nodig, op basis van jouw financieel DNA.

Risico's minimaliseren

Wij noemen ze ‘zwarte zwanen’: de onverwachte tegenslagen en obstakels die je pad kunnen kruisen. Van overlijden tot echtscheiding, van faillissement tot ziekte, van verhuurproblemen tot beurscorrecties … Ze kunnen jouw financieel geluk en dat van je naasten zwaar aantasten. B-sure inventariseert ze proactief. Helpt je om de gevolgen in te schatten zodat we hun impact kunnen minimaliseren wanneer ze zich ook effectief voordoen.

Vermogen beheren op maat*

Financiële producten zijn geen doel op zich. Wel een middel om jouw doelen te bereiken. Omdat jij evolueert, evolueren deze doelstellingen ook. B-sure maakt een beleggingsplan op dat aansluit bij jouw financiële plan. Wijzigen jouw doelstellingen? Dan passen wij het plan aan. En kiezen we voor beleggingen die er perfect in passen. Een proces dat we herhalen, telkens het nodig is. Als bankmakelaar verlenen we een dienstverlening op maat van jouw behoeften.

 • We selecteren beheerders die toegevoegde waarde bieden in jouw beleggingsplan.
 • We zetten een Digitale Kluis op die je 24/7 online toegang geeft tot je totale vermogen, over de verschillende banken en vermogensbeheerders heen. Geconsolideerd en altijd up-to-date.
 • We optimaliseren jouw kosten én financiële druk. Hierbij garanderen we best execution. Bij elke bank zoeken we naar de meest voordelige tariefstructuur. We hanteren zelf geen in- of uitstapkosten in private banking.
 • We volgen jouw portefeuilles op – op vlak van prestaties én kostenstructuur.

Op maat

 • Discretionair vermogensbeheer via een collectief fonds, gestandaardiseerd beheer
 • Adviserend vermogensbeheer
 • Execution only
 • Beheer via beleggingsverzekering type Tak 21, 23, 26, 44 of Tak 6
 • Lombard-krediet (portefeuillebelening)
*B-sure verstrekt uitsluitend beleggingsadvies in naam en voor rekening van de gereglementeerde ondernemingen met wie zij samenwerkt.

Vermogen overdragen

Je wil je partner, kinderen, kleinkinderen … ook na je overlijden financiële zekerheid bieden. Wij schetsen een totaalbeeld van je vermogen bij overlijden en berekenen hoeveel erfbelasting je erfgenamen moeten betalen. Vervolgens stellen we een tailormade successieplanning op. Zodat jij je vermogen nalaat aan wie jou lief is. Jij bepaalt wie wat krijgt, én wanneer. Liefst met zo weinig mogelijk erfbelasting, zodat je dierbaren netto meer overhouden. Desgewenst zorgen we ook voor de gecontroleerde overdracht van het opgebouwde familievermogen én het familiebedrijf om de continuïteit ervan te verzekeren.

 • We brengen in kaart wie wat krijgt en/of beheert wanneer je overlijdt.
 • We berekenen hoeveel erfbelasting de overheid opstrijkt.
 • Op basis van die informatie werken we een tailormade successieplanning uit die jouw vermogen structureert en veiligstelt, en de continuïteit ervan waarborgt.

  B-sure we meet?

B-sure to contact us

Financieel geluk en gemoedsrust op lange termijn? Een financiële butlerservice in de opbouw, het beheer en de overdracht van je vermogen? Be sure to contact us. Koudwatervrees? Dat is niet nodig. We beantwoorden al je vragen. En neen … Je moet écht geen miljonair zijn om onze expertise in huis te halen!

Maak nu een afspraak