Link gekopieerd

B-sure

to read this

Maak een afspraak

B-sure het laatste nieuws

Transformeer uw financiën én uw leven: B-sure blijft innoveren. 

Michelle Bovy

CEO

B-sure


B-Sure staat synoniem voor financieel geluk. Als uw beleggingsspecialist begrijpen we de unieke behoeften van ondernemers en families met aanzienlijk vermogen. Wij vertalen uw persoonlijke en financiële aspiraties in gepersonaliseerde beleggingsoplossingen en een integraal investeringsbeleid. Onze rol als bank-, krediet-, en verzekeringsmakelaar is duidelijk: wij zijn uw toegewijde financiële butler, handelend met volledige onafhankelijkheid en transparantie. Voor ondernemende én familiaal vermogende cliënten, is B-Sure de belichaming van betrouwbaar advies – wij zijn de hoeksteen van uw financieel vertrouwen en succes.

“Financiële producten zijn daarbij nooit een doel op zich, maar slechts een middel om dat doel te bereiken”, aldus Michelle Bovy, CEO.  

B-sure blaast dit jaar 15 kaarsjes uit en mag nu al terugblikken op een fantastisch parcours. B-sure wist zo een mooie groei neer te zetten, gebaseerd op een hypergepersonaliseerde dienstverlening, vertrouwen en kwaliteit . Intussen zet een team van 17 financiële experten, ‘Financial Butlers’ zich dag in dag uit in, om hun cliënt nóg beter te kennen en in functie daarvan de beste financiële oplossingen aan te kunnen bieden.  

De komst van Matty Martens als Chief Information Officer (CIO) heeft de groei van B-sure in de afgelopen jaren in een stroomversnelling gebracht.   

Participatie myFaro 

Om cliënten ook digitaal te kunnen bedienen, participeerde B-sure aan het uniek initiatief, nl. My Faro. My Faro is softwaretool dat zowel cliënten als adviseurs ondersteunt op elk moment van de dag.  

Zo helpt het platform de cliënt niet alleen om portefeuilles van verschillende (private-)banken en verzekeringsmaatschappijen geconsolideerd op te volgen, voorstellen te raadplegen en digitaal te tekenen – maar ook om een op voorhand uitgestippeld financieel plan nauwgezet te kunnen volgen. 

Voor financiële professionals is My Faro de perfecte digitale collega en rekentool die helpt bij de opvolging van administratieve aangelegenheden, compliance en financiële planning. 

Geen wonder dat My Faro zich de laatste jaren ontpopte als één van de beste financiële digitale platformen en haar prijzenkast aan het uitbreiden is. Zo won My Faro al eens de prijs voor het beste project in de categorie cliëntentevredenheid, het perfecte bewijs dat inzetten op digitale tools, cliëntenfocus en –tevredenheid hand in hand kunnen gaan.  

YFO 

Het verhaal van B-sure stopt hier niet. Met de oprichting van Your Family Office (YFO) zet B-sure een belangrijke stap richting totaalontzorging voor succesvolle ondernemers. YFO faciliteert adviesverlening op maat, family-office diensten, Masterclasses en begeleiding bij de overdracht van vermogen van de ene generatie op de andere. Dankzij een netwerk van professionals uit diverse sectoren is YFO in staat om gepersonaliseerde service aan te bieden die voldoet aan de specifieke behoefte van cliënten. Of men nu op zoek is naar investeringsmogelijkheden of professionele ondersteuning, onafhankelijk advies staat hier centraal.  

Dankwoord

Tenslotte gaat een speciaal dankwoord uit naar de mensen die B-sure mogelijk maken: de cliënten, die B-sure vertrouwen als hun meest betrouwbare adviseur. B-sure is ook erg trots op hun macro-economisch adviseur, Prof. dr. Stefan Duchateau, voor de steun en het vertrouwen dat ze hebben ontvangen. De cliënten zijn de kern van ons succes en waarderen de samenwerking enorm. Ook onze gasten die aanwezig waren op het event van 15-jaar B-sure willen we erg bedanken.

 

Disclaimer B-sure
Dit artikel en/of beeldmateriaal verstrekt commerciële informatie en mag in geen geval gelijkgesteld worden met beleggingsadvies. De verstrekte informatie vormt geen aanbod betreffende financiële, bank-, verzekerings- of andere producten of diensten. De informatie in dit document is afkomstig van zorgvuldig gekozen bronnen. B-sure geeft echter geen enkele garantie over de actualiteit, de nauwkeurigheid, de juistheid, de volledigheid of de opportuniteit van de informatie, gegevens of publicaties. De redactie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet-verwezenlijken van de verwachtingen.