Link gekopieerd

B-sure

to read this

Maak een afspraak

B-sure TV

Diepgaande Inzichten over Vermogensbeheer met Michelle Bovy in Dominic’s Business Show

Wij zijn verheugd om te kunnen mededelen dat onze CEO, Michelle Bovy, onlangs te gast was in Dominic’s Business Show. In deze sessie deelde ze belangrijke inzichten over vermogensbeheer, een onderwerp dat centraal staat in onze dienstverlening bij B-sure.

Als multi family office specialiseren we ons in het opbouwen, beheren en overdragen van vermogen. In de uitzending deelde Michelle hoe we onze klanten begeleiden bij het beheer en de groei van hun vermogen met behulp van een multidisciplinair team van specialisten, met expertise variërend van estate planning tot beleggingsadvies en fiscale planning.

Onze aanpak begint met het krijgen van inzicht in het huidige vermogen van onze klanten en het formuleren van hun financiële doelen. Vervolgens optimaliseren we het vermogen om een hoger rendement te behalen. We beschouwen financiële producten als cruciale middelen om deze doelen te bereiken, terwijl we tegelijkertijd risico’s minimaliseren en de kosten in kaart brengen.

Het interview met Michelle Bovy biedt waardevolle inzichten voor zowel ervaren investeerders als diegenen die net hun reis in vermogensbeheer beginnen. Het is een uitstekende bron van informatie over hoe je het meeste uit je geld kunt halen.

We nodigen u uit om de volledige sessie van Michelle Bovy op Dominic’s Business Show te bekijken voor een dieper inzicht in onze unieke benadering van vermogensbeheer.

 

 

Disclaimer B-sure
Dit artikel en/of beeldmateriaal verstrekt commerciële informatie en mag in geen geval gelijkgesteld worden met beleggingsadvies. De verstrekte informatie vormt geen aanbod betreffende financiële, bank-, verzekerings- of andere producten of diensten. De informatie in dit document is afkomstig van zorgvuldig gekozen bronnen. B-sure geeft echter geen enkele garantie over de actualiteit, de nauwkeurigheid, de juistheid, de volledigheid of de opportuniteit van de informatie, gegevens of publicaties. De redactie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet-verwezenlijken van de verwachtingen.