Link gekopieerd

B-sure

to read this

Maak een afspraak

B-sure het laatste nieuws

Het verleidelijke kwartet: een avond om niet te vergeten

Michelle Bovy

CEO

B-sure


Samen met BDO mochten we gisteren het glas heffen op een geslaagde info-avond en exclusief netwerkevenement!

In de exclusieve setting van Classic Legends Circle te Waregem ontvingen we onze gasten voor een leerrijke én culinaire avond, met als centrale thema “hoe draag ik zorg voor mijn (il)liquide assets, waaronder oldtimers en private equity”

Tijdens de private rondleiding ontdekten we hoe oldtimers een butlerservice genieten en zo met zorg en passie bewaard kunnen worden om er nog vele generaties van te mogen genieten.

Rutger van Boven (BDO) trok de aandacht van het publiek door ons te wijzen op mogelijke planningstechnieken die jouw (il)liquide vermogen kunnen beschermen tegen een onverwacht overlijden.

Hoe kan een bankmakelaar en multi-family office u helpen bij de opbouw en het beheer van uw vermogen? Hierover wist Michelle Bovy (B-sure) ons de weg te leiden naar meer Financieel Geluk.

Tot slot toonde Matty Martens (B-sure) ons dat Private Equity als (illiquide) asset steeds meer aan populariteit wint bij vermogende families. Hij schetste de redenen waarom en lichtte de voor- en nadelen toe van deze activaklasse.

De walking dinner werd opgeluisterd met echte onontdekte wijnen, verborgen parels, met dank aan Gianluca di Taranto.

Het kwartet van oldtimers, wijn, planningstechnieken én Private Equity bleek meer dan geslaagd en onze gasten konden de avond afsluiten in goed gezelschap!

 

 

 

 

Disclaimer B-sure
Dit artikel en/of beeldmateriaal verstrekt commerciële informatie en mag in geen geval gelijkgesteld worden met beleggingsadvies. De verstrekte informatie vormt geen aanbod betreffende financiële, bank-, verzekerings- of andere producten of diensten. De informatie in dit document is afkomstig van zorgvuldig gekozen bronnen. B-sure geeft echter geen enkele garantie over de actualiteit, de nauwkeurigheid, de juistheid, de volledigheid of de opportuniteit van de informatie, gegevens of publicaties. De redactie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet-verwezenlijken van de verwachtingen.