Link gekopieerd

B-sure

to read this

Maak een afspraak

B-sure het laatste nieuws

Financiële planning: een must voor elke ondernemer

25 februari 2021 – 9u00-11u00 @ Voka – Kamer van Koophandel Limburg

[social_warfare buttons=”Facebook, LinkedIn”]

Krijg grip op je financiële situatie! Ontdek tijdens de infosessie op 25 februari 2021 hoe je met een duidelijk financieel plan het leven leidt dat je wilt leiden. Nu én in de toekomst.

Als ondernemer werk je vooral in en aan je bedrijf. Maar werkt je bedrijf ook voor jou? Of anders gezegd: ben je zeker dat je ook in de toekomst voldoende financiële middelen hebt?

In deze workshop ontdek je welke financiële aspecten in je bedrijf nuttig zijn en hoe je ze ten volle benut in een goed (persoonlijk) financieel plan.
Je leert tijdens deze interactieve sessie hoe je stap voor stap een eigen plan opstelt. Zo krijg je een heldere kijk op je vermogen en weet je perfect hoe je je financiële welzijn, nu én in de toekomst, veiligstelt.

In deze infosessie ontdek je hoe financiering via de (bestaande) pensioenverzekeringen uit de tweede pijler zoals het Vrij aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen (VAPZ) en/of de Individuele Pensioentoezegging (IPT), je een interessant alternatief bieden.

 


Programma

De topics van deze opleiding:

  • dare to dream: over dromen en concrete doelstellingen
  • financial planning: what’s in a name?
  • financiële schokken opvangen
  • het proces van een goed financieel plan


Doelgroep

Deze opleiding is voor:

  • aandeelhouders
  • bedrijfsleiders
  • accountants
  • bedrijfsrevisoren
  • boekhouders


Docent

Michelle Bovy, Founding Partner B-Sure
Vanuit hun ankerplaats bij de Hasseltse kanaalkom loodst B-Sure jonge zelfstandigen, ambitieuze ondernemers, vrije beroepers en professionele sporters met vermogensplanning op maat naar een onbezorgde financiële toekomst.


Prijs

Voka-leden:
€ 145,00 excl. BTW

Niet-leden:
€ 185,00 excl. BTW

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.
Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd – in vorm van foto en/of film – dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Klik hier om je in te schrijven!