Link gekopieerd

B-sure

to read this

Maak een afspraak

B-sure het laatste nieuws

B-sure nodigt u uit op 8 november: tegen de golven in varen?

8 november 2018 @ B-sure : 19.30 – 21.00 UUR

Beleggingsavond: Tegen de golven in blijven varen?

Een tsunami neem je als schip door er recht op af te varen. Maar hoe vermijdt u dat uw  kapitaal en beleggingen in de flank genomen worden door de aanzwellende handelsoorlog? Of door de dreigende problemen in Italië? Deze risico’s wegen op de markten en zorgen al een tijdje voor volatiliteit en stagnatie.

Kunt u met andere woorden zorgeloos tegen de stroom in navigeren of dringt er zich een koerswijziging op? We lichten het anker op ons event op 8 november.

Als we niet weten naar welke haven koers varen, is geen enkele wind gunstig…

Marcus Bayer (product specialist van Allianz Global Investors) geeft aan hoe u wel tegen de zetten van Trump en Salvini bestand bent.
Hij gaat dieper in op de beleggingsstrategie die Allianz hanteert in deze woelige wateren.

Allianz biedt zowel beleggings- als pensioenoplossingen en vele van onze cliënten met een IPT-verzekering sparen via Allianz voor een geruste oude dag.

Biedt beleggen in vastgoed een veilige haven?

Investeren in opbrengsteigendommen vergt een aanzienlijke investering, vereist heel wat opvolging en brengt kosten en risico’s met zich mee. Dat weegt op het rendement en bezorgt u kopzorgen.

Erlinda da Luz Coutinho (Investment manager bij Allianz Benelux) zal u een bijzonder interessant alternatief toelichten.
Allianz biedt u toegang tot een gediversifieerde vastgoedbelegging in kantoorgebouwen, magazijnen, studentenkoten, … en dit tegen aantrekkelijke voorwaarden, dagelijkse liquiditeit en zonder zorgen.
Deze ‘papieren vastgoedbelegging’ biedt u een rendement dat bovendien niet onder doet voor een ‘klassieke’ rechtstreekse investering in een opbrengsteigendom…

U bent van harte welkom, samen met uw partner.

Heist u samen met ons de zeilen? Schrijf u dan snel in, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar!
U mag uw aanwezigheid aan ons bevestigen via mail aan info@b-sure.eu.

Programma:

8 november
19:30 – 21:00
Afsluiten doen we nadien met hapje en een drankje

Locatie
B-sure
Scheepvaartplein 3
B-3500 Hasselt

Michelle Bovy
Founding partner B-sure

Schrijf u in