Link gekopieerd

B-sure

to read this

Maak een afspraak

B-sure het laatste nieuws

Waregem’s B-sure team groeit explosief: 3 Financial Butlers na slechts één Jaar

B-sure, de toonaangevende multi family office, kondigt met trots de uitbreiding van haar team in Waregem aan met de aanwerving van twee ervaren Financial Butlers, Christophe Steenhault en Stijn Van de Velde. Deze strategische stap onderstreept het continue groeitraject dat B-sure heeft ingezet sinds de opening van haar tweede vestiging in Waregem begin 2022.

 

Een Spurt in Groei onder Leiding van Experten

Christophe Steenhault, voormalig kantoordirecteur in Gent bij ING België en een sleutelfiguur in het uitbouwen van het kantoor van Bank Van Breda in Deinze, en Stijn Van de Velde, met een rijke ervaring bij Wilink en Fisher Investments, vervoegen het B-sure team.

 

“Met de komst van deze twee doorgewinterde professionals neemt de groei van ons kantoor in Waregem een spurt,” zegt Patrick Vandevelde, leidinggevende van de vestiging. “Hun expertise en ervaring zullen ons multi-disciplinair team van 17 experts versterken, waarmee we onze cliënten voorzien van een superieure en onafhankelijke financiële dienstverlening.”

 

Unieke Tools voor Financieel Geluk

 

De expansie in Waregem is onderdeel van een breder groeiplan, geaccentueerd door de recente participatie van aandeelhouder Sufina in B-sure. Met een hoofdkantoor in Hasselt, de vestiging in Waregem, en de unieke wealth tech tool door participatie in myFaro, zet B-sure zich sterk in om haar succesvolle ondernemers te begeleiden naar meer financieel geluk.

 

Over B-sure

 

B-sure, opgericht in 2009, is een vooraanstaand multi family office dat zich richt op het verstrekken van persoonlijke en hoogwaardige financiële dienstverlening. Als bankmakelaar en onafhankelijk verzekeringsmakelaar optimaliseert zij de opbouw, het beheer en de overdracht van het vermogen van haar klanten, zonder zelf een extra kost te vormen. Met een ervaren team en innovatieve tools, is B-sure dé vertrouwenspersoon voor succesvolle ondernemers en families bij het realiseren van hun financiële doelen en het beheren van hun familiaal vermogen.

 

 

Voor meer informatie bezoek onze website www.b-sure.eu.

 

B-sure NV

Scheepvaartplein 3

B-3500 Hasselt

Tel.: 011/23 69 55

FSMA-erkenning: 106568A-B

Unieke Tools voor Financieel Geluk 

 

Disclaimer B-sure
Dit artikel en/of beeldmateriaal verstrekt commerciële informatie en mag in geen geval gelijkgesteld worden met beleggingsadvies. De verstrekte informatie vormt geen aanbod betreffende financiële, bank-, verzekerings- of andere producten of diensten. De informatie in dit document is afkomstig van zorgvuldig gekozen bronnen. B-sure geeft echter geen enkele garantie over de actualiteit, de nauwkeurigheid, de juistheid, de volledigheid of de opportuniteit van de informatie, gegevens of publicaties. De redactie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet-verwezenlijken van de verwachtingen.