Link gekopieerd

B-sure

to read this

Maak een afspraak

B-sure het laatste nieuws

Voka Fietst op bezoek bij B-sure

In navolging van het initiatief van VZW Ride to Unite en Stichting Pelicano waar B-sure één van de hoofdsponsors was. Organiseerden wij samen met Voka Fietst op 30 augustus een bijzondere fietstocht: “Voka Fietst voor Ride to Unite.”

B-sure heeft namelijk samen met Voka Fietst een nobel doel voor ogen: het inzamelen van middelen voor kansarme kinderen in België. Dit lovenswaardig streven krijgt ondersteuning van Stichting Pelicano en wordt mogelijk gemaakt dankzij de betrokkenheid van het Leonhuis in Hasselt.

Ondanks dat het een druilige zomerdag was, konden de renners toch vertrekken bij heldere hemel. 40 ondernemers opgesplitst in twee groepen, in functie van sportief niveau begonnen zo aan hun fietstocht doorheen verschillende Limburgse gemeentes. Na de fietstocht van om en nabij de 60km konden de renners genieten van een drankje en een heerlijke BBQ.

Zowel Stichting Pelicano als het Leonhuis gaf nog een woordje uitleg over hun werking en wat er met de opgehaalde middelen gebeurd.

Al bij al een zeer gezellige en geslaagde avond!

Disclaimer B-sure
Dit artikel en/of beeldmateriaal verstrekt commerciële informatie en mag in geen geval gelijkgesteld worden met beleggingsadvies. De verstrekte informatie vormt geen aanbod betreffende financiële, bank-, verzekerings- of andere producten of diensten. De informatie in dit document is afkomstig van zorgvuldig gekozen bronnen. B-sure geeft echter geen enkele garantie over de actualiteit, de nauwkeurigheid, de juistheid, de volledigheid of de opportuniteit van de informatie, gegevens of publicaties. De redactie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet-verwezenlijken van de verwachtingen.