Link gekopieerd

B-sure

to read this

Maak een afspraak

B-sure het laatste nieuws

Hoe spaart u slim?

Allianz Global Investors


#B-surance

#Tak 23

Indien u nu denkt ik ben al goed bezig, ik spaar al via mijn spaarrekening, dan denkt u misschien verkeerd. Het gemiddelde rendement van een spaarrekening bedraagt 0,11%, terwijl de gemiddelde inflatie vandaag meer dan 8% bedraagt. U hoeft geen wiskundig genie te zijn om te begrijpen dat dit een slechte investering is…

Het resultaat? U verkrijgt een rendementsloos risico in plaats van een risicoloze belegging.

Bij B-sure zijn wij ervan overtuigd dat, afhankelijk van uw risicoprofiel, u een potentieel mooi rendement kunt behalen, door op regelmatige tijdstippen te gaan investeren in de door ons zorgvuldig geselecteerde topfondsen om zo ook het risico te verlagen.

Beleggen is nooit risicoloos, maar door steeds kleine bedragen te investeren kan u zich wapenen tegen de schommelingen van de markt. Indien u iedere maand steevast dezelfde som belegt, zal u immers meer eenheden kunnen kopen als de markt lager noteert en omgekeerd. Als gevolg heeft u een gemiddelde lagere instapkoers en bent u zo beter ingedekt om toekomstige schommelingen op te vangen. Het gevolg? Op termijn zal uw belegging écht renderen.

Wilt u weten hoe dit nu juist in zijn werk gaat? Check dan zeker onderstaande video waarin er op een leuke wijze wordt uitgelegd hoe dit gespreid instappen in zijn werk gaat.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=l-E_vk90KhA[/embedyt]

Uiteraard is de juiste fondsenkeuze ook van belang indien u wenst dat uw belegging rendeert. Wij staan voor u klaar om, rekening houdend met uw persoonlijke situatie, samen op zoek te gaan naar de beste oplossing voor u.

Blijf niet bij de pakken neerzitten, u wil toch ook een zorgeloos pensioen tegemoet zien? Start vandaag met jouw spaarplan en geniet later van jouw inspanningen van vandaag!

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak op: info@b-sure.eu of neem contact op met uw financiële butler!

 

Disclaimer B-sure
Dit artikel en/of beeldmateriaal verstrekt commerciële informatie en mag in geen geval gelijkgesteld worden met beleggingsadvies. De verstrekte informatie vormt geen aanbod betreffende financiële, bank-, verzekerings- of andere producten of diensten. De informatie in dit document is afkomstig van zorgvuldig gekozen bronnen. B-sure geeft echter geen enkele garantie over de actualiteit, de nauwkeurigheid, de juistheid, de volledigheid of de opportuniteit van de informatie, gegevens of publicaties. De redactie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet-verwezenlijken van de verwachtingen.