Link gekopieerd

B-sure

to read this

Maak een afspraak

B-sure het laatste nieuws

Nieuwe & alternatieve verloningstechnieken voor bedrijfsleiders & aandeelhouders

15 OKTOBER 2019 @ VOKA MECHELEN : 09:30 – 12:00 UUR

Infosessie: Fiscaal voordelig geld uit jouw vennootschap halen via o.a. toekenning van opties.

In een steeds strenger wordende fiscale omgeving is het moeilijk geworden om op een interessante manier geld uit jouw vennootschap te halen waarbij zowel de belastbare winst van het vennootschap verminderd wordt als de belastingdruk bij de ontvanger geminimaliseerd wordt.

In dit kader bespreken we graag een nieuwe en fiscaal interessante alternatieve bezoldigingstechniek voor bezoldigde bestuurders van Belgische vennootschappen (zowel operationele vennootschappen als managementvennootschappen), waarvoor de Dienst Voorafgaande Beslissingen (DVB) recent haar goedkeuring heeft verleend. Deze innovatieve techniek is gebaseerd op de gratis toekenning van aandelenopties van een bevek aan de zaakvoerder-bestuurder van de vennootschap.

Programma

  • Overzicht van de mogelijke bezoldigingstechnieken voor zaakvoerder/bestuurders die tevens aandeelhouder zijn van eigen vennootschap
  • Principes en context van nieuwe bezoldigingstechniek
  • Praktijkvoorbeeld
  • Toelichting Ruling

Na dit seminarie zal jij in staat zijn om diverse technieken te vergelijken waarbij je fiscaal voordelig geld uit jouw vennootschap kan halen.

De nieuwe alternatieve bezoldigingstechniek die in dit seminarie wordt toegelicht, laat je toe om in een juridisch en fiscaal zeker kader een bijkomende bezoldiging toe te kennen aan de bestuurder. Deze bijkomende bezoldiging is aftrekbaar in hoofde van de vennootschap, en is bij de ontvanger onderworpen aan een relatief lage belastingdruk.

Doelgroep

Bedrijfsleiders – Aandeelhouders

Accountants – Belastingconsulenten – Boekhouders – Revisoren

Docent

Michelle Bovy, Founding Partner B-sure

Gastdocent UHasselt – Vermogensbeheer -Handelswetenschappen/Minor Finance

Prijs & annulatievoorwaarden

Leden:
€ 170 Excl. BTW

VROEGBOEKKORTING: t.e.m. 6 september 2019 betaal je als Voka lid slechts € 153.

Niet-leden:
€ 255 Excl. BTW

Voorwaarden:

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd – in vorm van foto en/of film – dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

KMO-portefeuille
Bespaar tot 40% op jouw deelnameprijs. Het projectbedrag is € 170 voor leden van Voka en € 153 voor niet-leden.  Indien je inschreef voor 7 september is het bedrag € 255. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Ons erkenningsnummer is DV.O104982.
Meer info: www.kmo-portefeuille.be

Annulatievoorwaarden
Annulering van jouw inschrijving is, uitsluitend schriftelijk (per e-mail), mogelijk tot 10 werkdagen voor het begin van het seminarie. Vanaf 10 werkdagen blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Jouw plaats mag echter altijd door een collega worden ingenomen.

Meer info
kameracademie.mk@voka.be
Tel: 015/45 10 20

Schrijf u in