Link gekopieerd

B-sure

to read this

Maak een afspraak

B-sure het laatste nieuws

Infosessie: Hoe beleggen anno 2021: privé of vennootschap?

15 oktober 2021 – 09u00-11u00 @ Voka – Kamer van Koophandel Limburg

We vertrekken vanuit een macro-economische visie, en gaan vervolgens een gepaste portefeuille samenstellen. Waarmee moeten we rekening houden?
De fiscaliteit van diverse beleggingsproducten en verzekeringsproducten gewijzigd, waardoor het niet eenvoudig is om uw beleggingsportefeuille fiscaal vriendelijk aan te houden. Uw rendement riskeert vandaag aangetast te worden ingevolge een inefficiënte fiscale structurering van uw vermogen.
Is het interessant om de overtollige liquiditeiten van uw vennootschap naar u privé te halen om ze daar te beleggen? Of beleggen we beter binnen de vennootschap?

 

Programma

In deze infosessie komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Macro-economische visie 2021
  • Start van een beleggingsplan
  • Overzicht nieuwe fiscale maatregelen m.b.t. uw beleggingsportefeuille
  • Analyse fiscaliteit beleggingen privé vs. vennootschap
  • Hoe optimaal beleggen in uw vennootschap/privé?
  • Cash uit uw vennootschap halen en privé beleggen?
  • Praktijkvoorbeelden en tools

Deze opleiding kan zowel fysiek als digitaal gevolgd worden. Volg je liever online? Geen probleem! Geef ons een seintje en we bezorgen jou de link om digitaal mee te kunnen volgen.


Doelgroep

Deze infosessie is gericht op bedrijfsleiders, aandeelhouders, financieel directeurs accountants, belastingconsulenten, boekhouders, revisoren en HNWI.


Docent

Matty Martens, Chrief Investment Office B-sure

Vanuit hun ankerplaats bij de Hasseltse kanaalkom loodst B-sure jonge zelfstandigen, ambitieuze ondernemers, vrije beroepers en professionele sporters met vermogensplanning op maat naar een onbezorgde financiële toekomst.


Prijs

Voka-leden:
€ 145,00 excl. BTW

Niet-leden:
€ 185,00 excl. BTW


Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacy redenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd – in vorm van foto en/of film – dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

 

Inschrijven

Via deze LINK kan je je inschrijven.