Link gekopieerd

B-sure

to read this

Maak een afspraak

B-sure het laatste nieuws

Herbekijk onze online meeting van 02/04/2020: Prof. Stefan Duchateau: Is het nu hét instapmoment op de financiële markten?

Op vraag van onze klanten had B-sure gisteren weer een online live presentatie met Professor Dr. Stefan Duchateau*.

Covid 19 veroorzaakt heel wat turbulentie op de financiële markten. Zijn we bijna aan het uitbodemen? Wanneer is het het juiste moment om in te stappen en met wat moeten we voorzichtig zijn?

U vindt hier de opgenomen presentatie terug, waarbij hij de vragen van onze klanten wist te beantwoorden, samen met up-to-date grafieken en zijn heldere macro-economische visie.

Wij zullen u verder op de hoogte houden, gezien de enorm positieve feedback plannen we eerstdaags een nieuwe sessie met jullie in.

Indien u nog meer vragen heeft, of een vrijblijvende (online) meeting met ons wenst voor advies op maat, neemt u gerust contact op via: info@b-sure.eu of contacteert u uw financiële butler binnen B-sure. Wij zijn allemaal 100% bereikbaar in deze bijzondere tijden om u te woord te staan!

Prof. Duchateau doceert Portfoliomanagement, Financial engineering en Financieel risicobeheer (HUB), Portefeuillebeheer en beleggings- Leer (KU Leuven), Financial Derivatives (Uhasselt)

Deze video verstrekt commerciële informatie en mag in geen geval gelijkgesteld worden met beleggingsadvies. De verstrekte informatie vormt geen aanbod betreffende financiële, bank-, verzekerings- of andere producten of diensten. De informatie in dit document is afkomstig van zorgvuldig gekozen bronnen. B-Sure geeft echter geen enkele garantie over de actualiteit, de nauwkeurigheid, de juistheid, de volledigheid of de opportuniteit van de informatie, gegevens of publicaties. De redactie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet-verwezenlijken van de verwachtingen.