Link gekopieerd

B-sure

to read this

Maak een afspraak

B-sure het laatste nieuws

Fiscaal interessante verloningstechnieken voor bedrijfsleiders en aandeelhouders

29 oktober 2021 – 09u00-11u00 @ Voka – Kamer van Koophandel Limburg

Wil je op een fiscaal voordelige manier geld uit je vennootschap halen? Ontdek tijdens de online infosessie op 29 oktober 2021 nieuwe en fiscaal interessante bezoldigingstechnieken.

Wil je geld halen uit je onderneming zonder een torenhoge belasting te betalen? En moet die bijkomende bezoldiging ook aftrekbaar zijn voor je vennootschap?
Dat is niet evident! Zeker niet binnen een alsmaar strengere fiscale omgeving.

Tijdens deze workshop maak je kennis met een nieuwe en fiscaal interessante alternatieve bezoldigingstechniek voor bezoldigde bestuurders van Belgische vennootschappen (zowel operationele vennootschappen als managementvennootschappen). Het is dé manier om op een interessante manier geld uit je vennootschap te halen, waarbij je de belastbare winst van de vennootschap vermindert en je eigen belastingdruk minimaliseert.

Deze innovatieve techniek (die recent is goedgekeurd door Dienst Voorafgaande Beslissingen (DVB)) is gebaseerd op de gratis toekenning van aandelenopties van een bevek aan de zaakvoerder-bestuurder van de vennootschap.

 

Programma

De inhoud van deze opleiding:

  • overzicht van de mogelijke bezoldigingstechnieken voor zaakvoerders/bestuurders die ook aandeelhouder zijn van hun eigen vennootschap
  • principes en context van een nieuwe bezoldigingstechniek
  • praktijkvoorbeeld
  • toelichting ruling

Na dit seminarie:

  • vergelijk je diverse technieken en beslis je zo op welke manier je fiscaal het voordeligst geld uit je vennootschap haalt
  • ken je bijkomende bezoldigingen toe aan een bestuurder binnen een juridisch en fiscaal zeker kader


Doelgroep

Deze workshop is voor eigenaar-ondernemers en hun familiale opvolgers.

Er is geen voorkennis vereist.


Docent

Michelle Bovy, Founding Partner B-Sure

Vanuit hun ankerplaats bij de Hasseltse kanaalkom loodst B-sure jonge zelfstandigen, ambitieuze ondernemers, vrije beroepers en professionele sporters naar een onbezorgde financiële toekomst met een vermogensplanning op maat.


Prijs

Voka-leden:
€ 145,00 excl. BTW

Niet-leden:
€ 185,00 excl. BTW


Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 7 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd – in vorm van foto en/of film – dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

 

Schrijf u hier in!