Link gekopieerd

B-sure

to read this

Maak een afspraak

B-sure het laatste nieuws

Financiële planning: een must voor elke ondernemer

13 Februari 2020 @ VOKA LIMBURG : 09:00 – 11:00 UUR

Infosessie: Krijg grip op je financiële situatie en start het proces van een financieel plan. Hoeveel geld heb je nodig voor de rest van je leven?

Als ondernemer werk je vooral in en aan je bedrijf. Veel minder ondernemers slagen erin om het bedrijf ook voor hen te laten werken. Het proces van een goed (persoonlijk) financieel plan is interessant. Want welke financiële middelen zijn ter beschikking en hoe kunnen die voor jou nuttig zijn?

Financial planning gaat onder andere over genoeg middelen te hebben om het leven te leiden dat jij wilt leiden op basis van jouw unieke waarden en doelstellingen.

In deze interactieve sessie tonen wij stap voor stap hoe je begint aan je eigen financieel plan om zo jouw concrete doelstellingen te realiseren teneinde hiermee jouw financiële welzijn te verbeteren!

Programma

  • Dare to dream: over dromen en concrete doelstellingen
  • Financial planning: What’s in a name?
  • Het opvangen van financiële schokken.
  • Leer het proces kennen om een goed financieel plan op te stellen

Doelgroep

Eigenaars-Ondernemers en hun familiale opvolgers

Docent

Michelle Bovy, Founding Partner B-sure

Prijs & annulatievoorwaarden

Voka-leden:
€ 120,00 excl. BTW

Niet-leden:
€ 150,00 excl. BTW

Annulatievoorwaarden:

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd – in vorm van foto en/of film – dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt

Schrijf u in via onderstaande link:

https://www.voka.be/node/21023/event-subscribe