Link gekopieerd

B-sure

to read this

Maak een afspraak

B-sure het laatste nieuws

Financiële butler B-sure opent vestiging in Waregem met participatie van Sufina

Michelle Bovy

CEO

B-sure


PERSMEDEDELING

Om haar aanhoudende groei in de rest van Vlaanderen verder te zetten, opent de Limburgse bankmakelaar en onafhankelijk verzekeringsmakelaar B-sure een vestiging in Waregem. De familiale investeringsmaatschappij Sufina neemt een kapitaalsparticipatie.

In de zoektocht naar een geschikte locatie voor de lancering en verdere uitbouw in West- en Oost-Vlaanderen, kwam B-sure CEO Michelle Bovy in contact met Jochen Moortgat, bestuurder en vennoot van Sufina. Moortgat was op zoek naar een Family Officer om hem bij te staan voor het beheer en de optimalisatie van het vermogen van de familie Moortgat. Na een uitgebreide kennismaking besliste de familie om via Sufina een participatie te nemen in B-sure.

 

Patrick Vandevelde, voorheen de private banker van de familie, zal met zijn ruim 20 jaar deskundige ervaring het 14-koppige multidisciplinaire team van B-sure versterken en als partner het kantoor in Waregem lanceren en uitbouwen.

B-sure is, in het kader van de ambitie om de vestiging in Waregem verder uit te breiden, op zoek naar gedreven financiële butlers. Butlers die op een onafhankelijke manier willen meebouwen aan het financiële geluk van hun cliënten en dat van henzelf.

 

Michelle Bovy, CEO B-sure, gelooft rotsvast in het B-sure-concept: “Net nu de financiële wereld inzet op automatisatie en digitalisering, geloven wij in de kracht van een persoonlijke butlerservice. De participatie van Sufina benadrukt daarenboven de langetermijnvisie van   B-sure dat op een duurzame manier verder wenst te groeien. De komst van Patrick Vandevelde, voorheen deskundig en ervaren Private Banker bij ABN Amro Private Banking / Société Générale Private banking, zal de aanhoudende groei van B-sure beduidend versterken.”

 

Over B-sure

 

B-sure, opgericht in 2009, is een bankmakelaar en onafhankelijke verzekeringsmakelaar die door opbouw, beheer en overdracht het vermogen van haar klanten optimaliseert, zonder zelf een extra kost te vormen. Het multi-family office richt zich tot succesvolle ondernemers, vrije beroepen en vermogende families. Dankzij een unieke digitale kluis krijgen klanten 24/24u een geconsolideerd overzicht van hun volledig vermogen. Belangrijk is dat het vermogen nog niet aanwezig hoeft te zijn, wel het potentieel om dit op te bouwen.

 

Meer info treft u aan op www.b-sure.eu

 

B-sure nv

Scheepvaartplein 3

B-3500 Hasselt

Tel.: 011/23 69 55

FSMA-erkenning: 106568A-B

 

Kantoor Waregem:

 

B-sure nv

Vredestraat 49  bus 11

B-8790 Waregem

Waregem Business Park

FSMA-erkenning: 106568A-B

 

Over Sufina 

 

Sufina is een no-nonsense investeringsmaatschappij die investeert in gezonde bedrijven met een bewezen track record. Sufina werkt uitsluitend met eigen middelen. Zo behoudt het volledige beslissingsbevoegdheid en is het nooit afhankelijk van externe financiers en afgebakende investeringstermijnen.

 

Meer info treft u aan op www.sufina.be

 

Sufina nv

Vredestraat 49 bus 1

B-8790 Waregem

Waregem Business Park

Tel.: 056/61 31 14

 

 

**********