Link gekopieerd

B-sure

to read this

Maak een afspraak

B-sure TV

Deal Talk with Henry Kravis (KKR)


#B-sure estate services

#B-sure TV

Henry Kravis, medeoprichter van KKR, spreekt over zijn ervaringen in de wereld van financiën en private equity. Hij bespreekt hoe zijn dagelijks leven is veranderd sinds hij zijn rol als co-CEO van KKR verliet en wat zijn prioriteiten op dit moment zijn.

Hoogtepunten

  • 😄 Kravis benadrukt het belang van het behouden van de cultuur van een bedrijf en het opbouwen van relaties met CEO’s voordat een deal tot stand komt.
  • 💼 Hij deelt inzichten over zijn ervaringen tijdens de financiële crisis van 2008 en benadrukt het belang van het focussen op wat je kunt controleren en het zien van crisis als een kans.
  • 💡 Kravis beschouwt het als succesvol om anderen te helpen, de juiste ethische normen te hebben en te luisteren naar feedback.
  • 💰 Hij bespreekt de huidige economische omgeving en wijst op de gevolgen van de Covid-19-pandemie, inflatie en liquiditeitsproblemen in de kapitaalmarkt.
  • 🚀 Kravis is voorstander van het democratiseren van private equity en het bieden van toegang tot particulieren, zodat zij kunnen profiteren van de kansen en rendementen die deze sector biedt.

Opvallende uitspraken

  • “[…] mensen doen zaken met mensen die ze leuk vinden en vertrouwen.”
  • “[…] als je wilt investeren in de alternatieve ruimte, moet er geen reden zijn waarom individuen niet dezelfde toegang tot private markten zouden moeten hebben als instellingen.”
Disclaimer B-sure
Dit artikel en/of beeldmateriaal verstrekt commerciële informatie en mag in geen geval gelijkgesteld worden met beleggingsadvies. De verstrekte informatie vormt geen aanbod betreffende financiële, bank-, verzekerings- of andere producten of diensten. De informatie in dit document is afkomstig van zorgvuldig gekozen bronnen. B-sure geeft echter geen enkele garantie over de actualiteit, de nauwkeurigheid, de juistheid, de volledigheid of de opportuniteit van de informatie, gegevens of publicaties. De redactie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet-verwezenlijken van de verwachtingen.