Link gekopieerd

B-sure

to read this

Maak een afspraak

B-sure TV

Beleggen in Actieve of Passieve dividendfondsen? Wie wint er met een grote voorsprong?


#B-sure TV

powered by

Actief versus passief: wie is de beste met dividend?

MorningStar heeft een groot rapport over beleggen in dividendfondsen uitgebracht en de impact van de dividendomgeving op fondsstrategieën is het waard om te bekijken. Actief beheerde wereldwijde dividendstrategieën blijken uitzonderlijk succesvol te zijn geweest in het toevoegen van waarde ten opzichte van hun passieve tegenhangers. Passieve beleggers moeten misschien voorbereid zijn op een meer turbulente rit….

Interesse gewekt? Onze Financial Butlers staan klaar om u toe te lichten in welke actief beheerde dividendfondsen u via ons kan beleggen!

Maak hier een vrijblijvende afspraak

Disclaimer B-sure
Dit artikel en/of beeldmateriaal verstrekt commerciële informatie en mag in geen geval gelijkgesteld worden met beleggingsadvies. De verstrekte informatie vormt geen aanbod betreffende financiële, bank-, verzekerings- of andere producten of diensten. De informatie in dit document is afkomstig van zorgvuldig gekozen bronnen. B-sure geeft echter geen enkele garantie over de actualiteit, de nauwkeurigheid, de juistheid, de volledigheid of de opportuniteit van de informatie, gegevens of publicaties. De redactie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet-verwezenlijken van de verwachtingen.