Link gekopieerd

B-sure

to read this

Maak een afspraak

B-sure het laatste nieuws

10 Years B-sure: Your selfies were Très Chic!

Très Chic, het unieke lifestyle event van het jaar, daar kon uw financiële butler B-sure natuurlijk niet ontbreken! Bovendien was het voor B-sure een speciale editie want wij vieren dit jaar ons 10-jarig bestaan! Tijdens dit drie-daagse event hebben we hierop kunnen klinken in aanwezigheid van onze cliënten, leveranciers en andere stakeholders. Daarnaast mochten we ook heel wat enthousiaste mensen ontmoeten. Kortom, het was een geslaagde editie!

Voor één keer namen we geen ‘Welfies’ maar Selfies van onze cliënten en andere geïnteresseerde bezoekers. Onze beursstand was dit jaar immers uitgerust met een exclusieve photobooth. Zo was de achtergrond uitgerust met de cover van het Amerikaans business magazine Forbes! Het Forbes magazine staat bekend om haar ‘World’s Billionaires List’. Onze bezoekers konden zich bij ons dus voor één dag één van de rijkste personen ter wereld wanen!

 

Make your dreams come true

Omdat we onze cliënten iedere dag helpen met het realiseren van hun financiële dromen, wilden we ook hier een leuke ‘Make your dreams come true’-wedstrijd aan koppelen. En omdat het leven aan de durvers is, vroegen we onze deelnemers om hun persoonlijke ‘Forbes-Selfie’ te delen en zoveel mogelijk vind-ik-leuks te verzamelen op de sociale media.

De 5 deelnemers met de meeste ‘vind-ik-leuks’ worden nu beloond met een fantastische prijs: een VIP-Versuz duoticket voor Tomorrowland! Na het zorgvuldig nakijken van de Forbes covers maken we hierbij graag onze 5 winnaars (eigenlijk 6) bekend: Christiaan Jacobs, Thomas Buffel, Cindy Gerets, Lucia Spr en een gedeelde 5de plaats voor Erika Engelen  en Stephanie Bensaad!  We brengen onze winnaars nog persoonlijk op de hoogte via hun sociale media account. Let op: we zullen vragen om de persoonlijke gegevens door te sturen naar info@b-sure.eu en dit voor 31 december! 

Via deze weg willen we iedereen nogmaals bedanken voor het bezoeken van onze beursstand op Très Chic maar ook om deel te nemen aan onze actie. Hopelijk is jullie foto op de cover van Forbes een mooi aandenken aan het bezoek bij B-sure.

Benieuwd hoe we ook jouw andere (financiële) dromen waarmaken? Let’s take us your Welfie too! Spring vrijblijvend binnen bij ons op kantoor en bouw samen met onze hulp aan jouw financieel geluk en succesvolle toekomst als ondernemer, vrij beroeper of topsporter!

Klik hier om een afspraak te maken!

Voor meer info kan je ons ook altijd contacteren via onze website.