Infosessie VOKA: Hoe bedrijfsleiders en aandeelhouders fiscaalvriendelijk belonen?

09feb09:0011:00Infosessie VOKA: Hoe bedrijfsleiders en aandeelhouders fiscaalvriendelijk belonen?Infosessie Voka: Hoe haal je op een interessante manier geld uit je vennootschap?

Details evenement

Als bedrijfsleider streef je ernaar om zo weinig mogelijk belastingen te betalen op het inkomen dat je uit je vennootschap haalt. Maar in een steeds strenger wordende fiscale omgeving, is het moeilijk geworden om op een interessante manier geld uit de vennootschap te halen waarbij zowel de belastbare winst van de vennootschap en tegelijk de belastingdruk van de ontvanger geminimaliseerd worden. Toch blijft dat het doel en zijn er mogelijkheden.

Deze infosessie geeft je een actueel overzicht van de mogelijke bezoldigingstechnieken voor zaakvoerder/bestuurder die eveneens aandeelhouders zijn van ‘hun’ vennootschap. Na deze infosessie zal je in staat zijn om diverse bezoldigingstechnieken te vergelijken. In dit kader bespreken we een fiscaal interessante alternatieve techniek voor bezoldigde bestuurders/zaakvoerders van Belgische vennootschappen – zowel operationele als managementvennootschappen – gebaseerd op de gratis toekenning van aandelenopties van een BEVEK aan de zaakvoerder-bestuurder van de vennootschap.

 

more

Tijd

(Donderdag) 09:00 - 11:00(GMT+01:00)

Locatie

Voka Hasselt

Gouverneur Roppesingel 51